oprema hiše, oprema stanovanja, oprema hotela
Oprema hotelovNotranja oprema hotelov se med seboj razlikuje predvsem po tem, kje se hotel nahaja in s kakšno filozofijo želi vodstvo hotela privabiti gosta.

Vizualizacija opreme v restavraciji hotela

 

oprema hotela restavracija pension pohorje oprema hotela restavracija pension pohorje

Oprema restavracije - vizualizacija

 

oprema hotela restavracija oprema hotela restavracija

Oprema v wellnessu

 

oprema hotela hotel wellness oprema hotela hotel wellness

notranji bazen

 

oprema hotela hotel bazen oprema hotela hotel bazen

Vizualizacija bara v hotelu

 

oprema hotela hotel bar vizualizacija oprema hotela hotel bar vizualizacija

restavracija

 

kongresna dvorana hotel restavracija kongresna dvorana hotel restavracija
Tako poznamo manjše hotele, ki mogoče igrajo na domačnosti in gostoljublju. V tem primeru bodo oprema in dodatki v sobah vsebovali vse tiste značilnosti, ki mogoče odražajo okolico, v kateri se hotel nahaja, na primer material, kot je les, je zelo značilen za alpski oz. predalpski svet, kamen je doma na kakšnem mediteranskem otoku, itd.

Po drugi strani so lahko tu tudi večji hoteli, ali pa celo verige hotelov, ki lahko poleg klasičnega turizma ponujajo tudi kongresni turizem. Večji hoteli, kjer je struktura gostov predvsem iz poslovnega sveta, je poudarek pri opremljanju sob predvsem na sami tehniki. Soba mora razpolagat z različnimi priključki, od interneta z dovolj močno hitrostjo prenosa informacij, do telefonov in seveda možnostjo telekonferenc. Sobe so ponavadi opremljene okusno, barvno usklajene. Ponavadi so tu nevtralne barve – različni odtenki rjave, od zelo svetle do temne. Ni pa nujno. Lahko se v hotelske sobe vnašajo tudi bolj žive barve. Zelo je odvisno od stila opreme, ki ga nek hotel ima. Recimo, da nevtralne barve pripadajo bolj klasičnemu načinu opremljanja, medtem ko žive barve bolj modernemu.

Ne glede na to, za kakšen tip hotela gre, pa so lahko sobe opremljene povsem enako, lahko pa se med seboj razlikujejo. Obstajajo tako imenovane tematske sobe, ki odražajo značilnosti nekega časa in prostora, npr. rimska ali grška soba, ki je opremljena v klasičnem antičnem stilu; japonska soba, ki vsebuje primesi japonskega minimalizma, od futona naprej, …. Po drugi strani pa se sobe lahko opremi tudi na podlagi nekega elementa, na primer vode,. Vodna soba vsebuje elemente vode, kot so vodna postelja, premišljen izbor keramike oz. barv, mogoče dodatki z vodnimi motivi ali pa stena, ki je oblečena v tapeto, ki ponazarja motiv morja, jezera, reke, …


Maja Blažič, interior designer 

Kontakt ali več informacij na: ProAmbient.si oprema stanovanjske hiše ali 041 412 982