oprema hiše, oprema stanovanja, oprema hotela
Oprema apartmajevoprema apartmaja

 

oprema apartmaja oprema apartmaja

apartmaji kras

 

apartmaji kras apartmaji kras

notranja oprema apartmajev

 

notranja oprema apartmajev notranja oprema apartmajev

oprema apartmaja

 

oprema apartmaja oprema apartmaja

oprema apartmajev

 

oprema apartmajev oprema apartmajev
Pri načrtovanju turističnih apartmajev je zelo pomembno se postaviti v vlogo turista, ki bo apartma uporabljal. Če je vaša primarna sezona zima, potem boste oddajali apartmaje smučarjem. V tem primeru je vredno dodatno razmisliti o shranjevalnih površinah, ki se nanašajo predvsem na smučarsko opremo. Po vsakodnevni smuki so običajno smučarske hlače, rokavice, bunda - razumljivo mokre. Nesmiselno je zagotavljat veliko število zaprtih omar, raje predvidite odprte obešalnike, kjer se navedena oprema lahko čez noč posuši. Seveda so priporočljiva tudi grelna telesa, običajno obdana z lesom oz. leseno "luknjasto" polico, na katero lahko položimo rokavice, kape, šale.
Ne glede na to, kakšna je vaša primarna sezona, če želite, da bodo turistični apartmaji kljubovali času, potem raje izberite svetlo opremo - po možnosti kakšen svetel les (javor) in ustrezno načrtovano razsvetljavo. Na takšen način bodo apartmaji delovali svetlo in zračno. Le-te lahko popestrite z lepo in dekorativno posteljnino, ki naj bo raje v toplih odtenkih (oranžna, opečnata).

Zgornji slikovni izrisi prikazujejo primer oblikovanja apartmajev, kot podnajemniška stanovanja. Bolj, kot izbor visoko kvalitetnega pohištva je v takšnih primerih bolj pomembna praktična razporeditev notranje opreme ter postavitev svetil, ki je v našem primeru izredno razgibana in drugačna od sicer navajenih podnajemniških stanovanj. Pravilna postavitev razsvetljave in praktična razporeditev pohištva vsekakor dodajajo vrednost in mogoče celo višajo ceno najemnine.


 

Kontakt ali več informacij na: ProAmbient.si oprema stanovanjske hiše ali 041 412 982