oprema hiše, oprema stanovanja, oprema hotela
Oprema hišeNekaj primerov notranje opreme hiše, stanovanjske opreme izdelane po meri.

Oprema hiše - Dnevna soba

Vrhunska vizualizacija notranje opreme. 

Oprema hiše - Dnevna soba Oprema hiše - Dnevna soba

Notranja oprema hiše

Vrhunska vizualizacija notranje opreme. 

Notranja oprema hiše Notranja oprema hiše

Oprema hiše: kuhinja in jedilnica

Vrhunska vizualizacija notranje opreme. 

oprema hiše kuhinja jedilnica oprema hiše kuhinja jedilnica

Oprema hiše - dnevna soba

Notranja oprema hiše. 

Notranja oprema hiše. Notranja oprema hiše.
Naši mizarski mojstri izdelajo unikatno pohištvo in stanovanjsko opremo po Vaših željah in naših načrtih.

Sicer pa je oprema hiše zelo raznolika, odvisna od okusov in želja. Tu govorimo različnih stilih, ki na svojstven način personalizirajo notranjost domov. Kombinacije različnih materijalov, ki v kontrastnih razmerjih ustvarjajo nevsakdanje oblike in presegajo meje videnega. Možnosti in kombinacij je ogromno. Od lakiranih površin v kombinaciji z  lesom, do plastike, kot materijala, ki omogoča nenavadne oblike.

Z razliko od stanovanj, stanovanjske hiše razpolagajo z večjo bivalno površino, zato so tudi možnosti udejanja različnih želja bistveno večje. Če je v stanovanju običajno vse podrejeno funkcionalnosti in tistim osnovnim funkcionalnim enotam (kuhinja, spalnica, kopalnica, ...), potem si lahko  v stanovanjski hiši privoščimo večji luksuz, kjer lahko določene prostore namenimo tudi gostom, sobi za zabavo (ki je običajno v kletnih prostorih in ji sledi tudi "kantina"), prostoru namenjenemu sauni ali rekreaciji (fitness). Seveda ob predpostavki, da razpolagamo z dovolj veliko kvadraturo. V nasprotnem primeru so še vedno zelo aktualni prizidki, kjer lahko zagotovimo prav to.

Sicer pa je tudi pri načrtovanju hiše izredno pomemben predhoden pogovor z arhitektom in oblikovalcem. Svetujem vam, da preden narišete zidove, se raje posvetite vašim željam. Če recimo želite imeti veliko kuhinjo, potem najprej narišite kuhinjo in zidove kasneje prilagajajte prav notranji opremi. V kolikor želite, da vaš otrok ima prostorno sobo, kjer bo lahko udejanil vso svojo kreativnost, potem najprej razmislite o opremi, ki jo želite vnesti v ta prostor in šele nato zarišite stene. Zavedati se moramo, da načrtovanje notranje opreme zahteva kompleksen pristop, ki presega meje opreme. Navezuje se na postavitev elektro in strojnih instalacij in nenazadnje na obliko in kvadraturo prostorov ter postavitev oken in vrat.

Za več informacij kliknite na: Notranja oprema hiše

Kot novost pa imamo širok izbor Italijanskih modernih kuhinj po zelo ugodni ceni. Kuhinje so sicer serijske izdelave vendar se da narediti določene elemente tudi po meri ter tako prilagoditi vašemu prostoru.
 

Kontakt ali več informacij na: ProAmbient.si oprema stanovanjske hiše ali 041 412 982