oprema hiše, oprema stanovanja, oprema hotela
Oprema počitniške hišice - vikend hiše
Pri opremi počitniške oz. vikend hišice je zelo pomembno upoštevat letni čas, ki ga običajno preživite v teh prostorih. V kolikor razpolagate s počitniško hišico ob morju, kjer preživljate vaš poletni oddih je vredno razmislit, kaj vse potrebujete. Ali ste strasten potapljač - potem zagotovite prostor za potapljaško opremo. Ali radi kuhate in pripravljate vedno nove - lokalne jedi? Potem razmislite o takšni kuhinji, ki bo čimbolj funkcionalna, ne zapostavite pa tudi možnosti po komunikaciji z gosti in seveda z zunanjostjo - predvidite kuhinjo v predelu hiške, ki  omogoča dostop do terase, kjer boste običajno obedovali in se družili. Terasa naj razpolaga z nadstreškom, tako lahko tudi ob deževnih dneh obedujete zunaj.

V kolikor se počitniška hišica nahaja v kakšni alpski dolini ali med grički in vinogradi, potem ste mogoče strasten pohodnik ali kolesar. Predvidite prostor, kjer boste shranjevali opremo.

Seveda je tudi v počitniških hišicah zelo pomembna premišljeno načrtovana postavitev svetil. Ne glede na to, kje se objekt nahaja, je svetloba pomemben element, ki pozitivno ali negativno (v kolikor ni pravilno načrtovana), vpliva na naše počutje.  O počitniški hišici ne razmišljajte tako, da gre le za občasno domovanje. Tu gre za vaš oddih oz. tistih nekaj tednov v letu, kjer si zaslužite le najbolje. Zato naj bo celotna oprema premišljeno načrtovana in le tako si boste zagotovili resnično kvalitetno in sproščeno počitnikovanje.
 

Kontakt ali več informacij na: ProAmbient.si oprema stanovanjske hiše ali 041 412 982