oprema hiše, oprema stanovanja, oprema hotela
Oprema stanovanjaoprema stanovanja vizualizacija

 

oprema stanovanja vizualizacija oprema stanovanja vizualizacija

oprema stanovanja jedilnica

 

oprema stanovanja jedilnica oprema stanovanja jedilnica

oprema stanovanja dnevna soba

 

oprema stanovanja dnevna soba oprema stanovanja dnevna soba

oprema stanovanja kuhinja

 

oprema stanovanja kuhinja oprema stanovanja kuhinja

oprema stanovanja kuhinja tv jedilnica

 

oprema stanovanja   kuhinja tv jedilnica oprema stanovanja   kuhinja tv jedilnica

oprema stanovanja kuhinja dnevna soba

 

oprema stanovanja   kuhinja   dnevna soba oprema stanovanja   kuhinja   dnevna soba
Stanovanja so običajno manjša, kot stanovanjske hiše. Če izhajamo iz te predpostavke in iz dejstva, da je potrebno z ustrezno opremo zagotoviti maksimalno funkcionalnost in izkoriščenost prostora ter istočasno omogočiti stanovanju da "diha", potem je potreben dobro premišljen in načrtovan projekt pri zagotovitvi vsega navedenega.

Predhodno je potrebno razmisliti, kakšne so potrebe, želje in pričakovanja, ki jih gojite do vašega novega doma. Ali potrebujete veliko shranjevalnih površin, ker ne razpolagate z dodatnimi prostori, kot so kleti in podobno. Torej je potrebno shranjevalne površine umestiti prav v stanovanje. Kakšne so vaše vsakodnevne navade? Ali se čez teden pretežno prehranjujete zunaj, medtem ko so predvsem konci tedna rezervirani za skupne obede v stanovanju? V kolikor je temu tako, potem mogoče ne potrebujete veliko shrambnih omar in lahko ta prostor namenite čemu drugemu. Razmislite o vaših hobijih in željah, ki jih želite udejaniti, da postanejo del vašega vsakdana tudi v novem stanovanju. Mogoče radi poslušate glasbo ali pa ste ljubitelj dobrih filmov. V tem primeru je potrebno  z ustrezno avdio-video napeljavo zagotoviti prav to.

Premišljen razmislek in pogovor z oblikovalcem ali arhitektom je predpogoj, na podlagi katerega bo projekt temeljil. Samo na podlagi navedenega lahko strokovnjaki zagotovimo karseda možen projekt "po meri".


 

Kontakt ali več informacij na: ProAmbient.si oprema stanovanjske hiše ali 041 412 982